Antti Seppänen - Intohimona urheilu ja hyvinvointi

Tehdään yhdessä tavoitteistasi totta!

Lapsesta saakka olen ollut aktiivisesti mukana kilpaurheilussa. Uintia, pesäpalloa, jalkapalloa, lentopalloa ja jopa kamppailulajeja on matkalleni mahtunut. Sittemmin löysin kipinän kuntosalista ja se vei miehen mennessään. Kouluttauduin valmentajaksi vuonna 2010 ja sen jälkeen olen aktiivisesti lisännyt osaamistani opiskelemalla ravitsemuksesta ja harjoittelusta lisää. Luennoin urheiluravitsemuksesta urheilijoille ja hyvinvoinnista esimerkiksi työyhteisöille. Kokemusta minulle on kertynyt 12 vuotta, joten vaikka aina voi oppia lisää (mitä muuten aion tehdä) niin olen varma, että minulla on paljon annettavaa juuri sinulle tavoitteidesi saavuttamiseksi. Toimin myös aiemmin 11v urheiluhierojana/hierojakouluttajana, joten ihminen kokonaisuutena on minulle elämässäni tullut tutuksi.

Nyt tarjoan ammattitaitoani sinun avuksesi. Siitä on hyötynyt vuosien varrella lukematon määrä ihmisiä ja uskon, että hyödyt sinäkin. Lusikkaa en sinulle suuhun ole laittamassa, mutta osaan kertoa mihin sinun kannattaa itse se lusikka upottaa.

Olipa tavoitteesi sitten mikä tahansa painonpudotuksesta energisempään oloon niin minulle on tärkeää, että se tehdään turvallisesti, järkevästi ja myös ilman sen olevan sinulle pakkopullaa - niin harjoittelussa kuin ravitsemuksessakin.

 

Luo kotisivut ilmaiseksi!